Cautare

1791 de rezultate pentru "serhan maim proces" (2.75 secunde)
A vorbit tot timpul despre facatura acestui proces pe care-l considera politic. ... Este un proces politic care va produce consecinte, a spus Severin in fata instantei care avea sa-l condamne.
Frumusetea si reusita acestui proces inseamna o viata suficient de lunga ca sa te poti bucura nu numai de copii si nepoti, ci si de stranepoti, spune zambind cu bunatate una dintre cele mai marcante personalitati ale medicinii naturiste din Romania, ing.
Initial, Adina Alberts ii ceruse in instanta despagubiri de 450.000 de euro, dar judecatorii au stabilit ca prejudiciul ar fi fost mult mai mic, astfel ca in august 2015 s-a dat prima solutie in acest proces:
Mai ales ca si alte persoane au observat un proces asemanator. ... Daca si celelalte persoane constata acelasi proces, este posibil ca in locul respectiv sa se produca un fenomen fizic necunoscut, care sa faciliteze o astfel de manifestare a materiei.
Este vorba despre pozitia comuna a ministrului francez al economiei, Emmanuel Macron, si a vice-cancelarului german Sigman Gabriel, cu privire la nevoia de a relansa uniunea economica si sociala, de a initia un proces gradual de convergenta;
Apoi, vremea va intra intr-un proces de incalzire, iar in jurul datei de 20 mai, media maximelor va fi in jurul a 25 de grade Celsius.
in acelasi timp, denominarea va simplifica procesul trecerii ulterioare la euro, proces ce ar putea avea loc in 2012 - 2014. ... in general, in tarile unde a avut loc denominarea, costurile ce trebuiau acoperite prin desfasurarea acestui proces au grevat bugetele bancilor comerciale, si aceasta numai in anul denominarii.
"Nu ne este frica/ Stam cu Boerica/ Si de-o fi proces/ Vom avea succes/ Ca de dam un ban/ Ne apara...", dar n-am auzit cine-i apara ca deja se departasera. ... Totusi, un proces al comunismului, fara intentie de razbunare sau pedepsire, ar fi necesar.
"Nu ne este frica/ Stam cu Boerica/ Si de-o fi proces/ Vom avea succes/ Ca de dam un ban/ Ne apara...", dar n-am auzit cine-i apara ca deja se departasera. ... Totusi, un proces al comunismului, fara intentie de razbunare sau pedepsire, ar fi necesar.
El a mai adaugat ca, daca pina anul trecut s-a vorbit foarte mult despre beneficiile integrarii care era inteleasa ca un fel de "integrare cu lapte si miereā€, acum se vorbeste din ce in ce mai des despre costurile acestui proces.
Cunoscutul cotidian apreciaza, de asemenea, ca in Franta, principalul sustinator al integrarii Romaniei in UE, atitudinea lui Traian Basescu ar putea exacerba temerile franceze privind pierderea influentei tarii lor asupra Uniunii Europene aflate in plin proces de extindere.
Mai mult, negarea rezultatului oricarui proces de votare indica un declin spre dictatura. ... Aceasta motivatie rastoarna tot ce stiam despre un proces de votare.
In cazul Milosevici si-au permis un Proces International, pentru ca nu-i interesa ecoul din rindurile sirbilor.
In cazul Milosevici si-au permis un Proces International, pentru ca nu-i interesa ecoul din rindurile sirbilor.
Sa nu mai vorbim de faptul ca suntem in primul rand in plin proces de relaxare a fiscalitatii dupa modelul Basescu.
Decesul celebrului parat de la Tribunalul Penal International intrerupe, brutal si definitiv, primul proces intentat de ONU unui fost sef de stat pentru acuze grave. ... Totusi, in cei cinci ani de proces s-au adunat suficiente capete de acuzare, iar acuzatul a avut destul timp sa se exprime.
In realitate, Traian Basescu a sesizat pericolul pe care-l constituie pentru Domnia sa climatul anormal creat, in buna traditie romaneasca, de desecretizarea dosarelor de politicieni, un proces ce ar fi trebuit sa se desfasoare altfel intr-o tara ce e pe cale sa intre in Uniunea Europeana si nu in epoca de piatra.
Si anume, de a face o radiografie a cauzelor si mijloacelor prin care un proces mai mult decat normal, teoretic administrat de prevederi legale stricte, s-a transformat intr-o brambureala prin care si-a croit drum manipularea.
Fostul sef al Comisiei Europene la Bucuresti s-a declarat mandru ca a fost, de la inceput, martor al procesului de aderare, un proces care ne va aduce, in sfarsit, in rand cu lumea civilizata, chiar daca, din pacate, mai avem foarte multe de invatat, cel putin in ceea ce priveste bunele maniere, capitol la care domnul Scheele poate fi considerat, fara niciun soi de retinere, un exemplu bun de urmat.
pe 9 februarie 1999, autoritatile libiene au retinut mai multi cetateni bulgari (personal medical) ce lucrau la Spitalul Al-Fatih din localitatea Benghazi, iar un an mai tarziu, in februarie 2000, la un Tribunal al Poporului libian, a inceput un proces in care au fost inculpati sase bulgari, un libanez si noua libieni - sub o acuzatie foarte grea, anume aceea ca ar fi infectat cu virusul HIV 393 de copii libieni in spitalul mai sus amintit.
google-analytics.com